22.1.2017

Rakas robotti

Pakina julkaistu Salon Seudun Sanomissa 22.1.2017


Koska kaikki, mikä lukee lehdessä, on totta, pitää uskoa keinoälyn asiantuntijaa David Levyä. Hänen mukaansa seksin harrastaminen robotin kanssa on mahdollista varsin pian.

Tässä asiassa kehitys näyttää kulkevan osittain vastavirtaan. Yleensä uudet keksinnöt tulevat ensin ammattikäyttöön ja harrastajille vasta, kun edullinen massatuotanto on mahdollista.

Uutiset robottiseksistä eivät pohjimmiltaan ole yllättäviä. Miten mikään elämänalue voisi jäädä robotisaation ulkopuolelle?

Robotit ovat jo viemässä työpaikat. Teollisuudessa ilmiö on ollut pitkään tuttu, ja autonkin voi lähettää tielle ilman kuljettajaa tai matkustajia. Robotteja ilman seksiä on kokeiltu myös hoitolaitoksissa.

Työpaikkaromansseista tykkäävälle aukeaa aivan uusia mahdollisuuksia, kun treffit voi tehdä kopiohuoneeseen kopiokoneen kanssa. Kovalevyn ja kosketusnäytön kohdatessa meno voi nykytekniikalla olla yksipuolista, kaksipuolista tai jopa kolmiulotteista.

Seksirobottien hyville ominaisuuksille olisi käyttöä kevään kuntavaalikentilläkin.
Kaikki puolueet haluavat listoilleen hyviä tyyppejä, ja asiantuntijan mukaan robotit ovat kärsivällisiä, kilttejä, suojelevia ja rakastavia. Ne eivät tunne mustasukkaisuutta, eivät leuhki, eivät ole ylimielisiä, eivätkä käyttäydy moukkamaisesti.

Ja mikä parasta, niillä ei ole tarttuvia tauteja.

Itse asiassa tuntuu siltä, että jos tulevaisuudessa haluaa seksiä ilman ylenpalttista hellyyttä, täytyy turvautua ihmiseen.

Ihmisen ja robotin intiimit suhteet voivat johtaa jopa avioliittoihin. Hääohjelman kohokohta on morsiamen päivitys.

Pysyväksi sänkykaveriksi robottia ei kannata hyväksyä ennen kuin on varmaa tietoa elinkustannuksista. Esittelymallit ovat yleensä muita paremmin varusteltuja.

Jos suhde etenee yhteiseen osoitteeseen asti, arki tulee jossain vaiheessa vastaan vääjäämättömästi, vaikka kukaan ulkopuolinen ei hakkeroisikaan suhdetta.

Teknisesti kaikkein kehittyneimmänkin rakastajan kiltteyden ja kärsivällisyyden takaa paljastuvat lopulta ihmiskumppanista tutut ominaisuudet: ruuvit löysällä, rasvaa tukassa ja ruostetta kalsareissa.


 

Ei kommentteja: